Sådan låses en Wi-Fi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til den trådløse router s administrative opsætningsside. Se rutens brugervejledning. I manualen finder du den webadresse, der er nødvendig for at justere indstillingerne på din router, samt et generisk brugernavn og adgangskode til hjemmesiden. Find den hjemmeside, der er forbundet med din router, og indtast den i adresselinjen i din pcs webbrowser. Typisk vil adressen være i et format svarende til dette: '111.111.1.1.' Log ind dit brugernavn og adgangskode.

2.

Find sikkerhedsafsnittet på din routerens administrative side. Se rækken af ​​ikoner øverst på websiden. Klik på fanen 'Sikkerhed', 'Privatliv' eller noget lignende.

3.

Juster dine sikkerhedsindstillinger for at låse din trådløse forbindelse. Aktivér enhver sikkerhedsfunktion (som 'WEP' eller 'WPA') for at kræve adgangskode for at få adgang til en internetforbindelse. Gem derefter systemets genererede adgangskode eller opret din egen kombination, der skal bruges til Wi-Fi-forbindelse. Gem dine indstillinger for at sikre, at de ændringer, du lavede blev registreret.

4.

p> Log på på dit trådløse netværk. Indtast dit kodeord på godkendelsesskærmen for dit Wi-Fi-netværk. Tryk på 'OK' for at oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Når du indtaster et vellykket adgangskode, vil du modtage en meddelelse fra din computer, der proklamerer tilslutning til netværket.

Tips og advarsler

  • Husk at registrere dit kodeord på et sikkert sted for dig selv eller andre for at få adgang til det bliver gemt. < / li> Trådløse routere giver computere adgang til internettet uden brug af Ethernet-kabler. Fjernelse af begrænsninger, sekundære computere og bærbare computere har gavn af at kunne forbinde flere enheder til det samme netværk. Der er dog risiko for, at uautoriserede computere får adgang til den trådløse router. Oprettelse af en adgangskode, som kun venner og familie er opmærksomme på, skaber en sikker forbindelse, der mangler uberettigede forbindelser. Justering af nogle få sikkerhedsindstillinger på din router ved hjælp af en webbrowser øger privatlivets fred for din trådløse router's Wi-Fi-netværk.