Sådan opsættes 802.11 Wireless på en HP DeskJet 460 printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din Macintosh- eller pc-kompatible computer, og vent på, at operativsystemet er fuldt lastet. Du skal have dit netværksnavn (SSID) og sikkerhedskodeord, der er nødvendigt for at få adgang til dit netværk handy. Har også dit HP 802.11 trådløse printerkort klar.

2.

Tænd din netværksrouter og frakobl eventuelle forbindelser mellem printeren og computeren. Afslut alle programmer, du måtte have kørt på din computer.

3.

Indsæt HP 802.11-printerkortet i CompactFlash-slot på venstre side af printeren, og tænd printeren. Sørg for at indsætte dit HP 802.11-printerkort, så LED-lysene vender opad.

4.

Sæt HP Deskjet 460 printerinstallationsskiven i din computers cd / dvd-drev og vent på, at installationsguiden vises på skærmen. Følg installationsanmodningerne for at fortsætte installationsprocessen.

5.

Vælg menupunktet 'Gennem netværk', når det vises med indstillingerne for tilslutningstype. Installationsprogrammet kan vise en fejlmeddelelse, der angiver, at den ikke kan finde din trådløse printer, det er normalt, klik på 'Næste' for at fortsætte installationsprocessen.

6.

< p> Tilslut dit USB-kabel fra din printer til en ledig USB-stik på din computer, når du bliver bedt om det. Klik på knappen 'Næste' i installationsdialogboksen for at fortsætte. Installationsprogrammet søger nu efter dit computernetværk og viser resultaterne på installationsskærmen.

7.

Vælg det korrekte trådløse netværk fra de indstillinger, der vises på skærmen, og Klik på 'Næste' knappen for at fortsætte. Indtast dit netværksadgangskode, når du bliver bedt om det, og klik på 'Næste' for at fortsætte. Installationsprogrammet opsætter derefter din printer på det trådløse netværk; Klik på knappen 'Næste' for at afslutte processen og udskrive en testrapport.

8.

Afbryd USB-kablet fra din printer og computer, når du bliver bedt om det. Fortsæt gennem installationsanmodningerne og udskrive en fotos testside. Installationsprogrammet lukkes automatisk, når processen fuldendes.

Tips og advarsler

  • Klik på linket ressourcer på denne side for at downloade den nødvendige installation software direkte fra HP, hvis du ikke kan finde den oprindelige installations-cd.
  • HP Deskjet 460 er en af ​​de første mobile printere, der er tilgængelige på markedet, med mulighed for at udskrive trådløst. HP Deskjet 460 har forbindelser til USB, parallel, infrarød og en CompactFlash-kortspor, der er designet til brug sammen med HPs valgfrie Bluetooth og 802.11 Wi-Fi netværkskort. Den trådløse funktionalitet i HP Deskjet 460 giver dig mulighed for at udskrive fra kompatible enheder som f.eks. kameratelefoner og bærbare computere. Trådløs udskrivning gør det muligt at undgå rydning af at køre dyre kabler og give bekvemmelighed ved udskrivning fra forskellige enheder i dit hjem eller kontor. (ref # 1)