Sådan fejlfindes en Belkin G trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern Ethernet-kablet fra WAN-porten på bagsiden af ​​routeren, og sæt kablet i Ethernet-porten på computeren. Dette eliminerer routeren fra ligningen og plugger computeren direkte ind i internetmodemet. Adgang til internettet på computeren. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelsen, er problemet med din internetudbyder og ikke din Belkin-router. Hvis internettet fungerer, skal du sætte Ethernet-kablet tilbage i LAN-porten på din router. Forsøg på at oprette forbindelse til internettet igen. Hvis det stadig ikke virker, skal du fortsætte til næste trin.

2.

Genstart alle komponenterne i dit trådløse netværk. Start med at slukke for computeren. Når computeren er slukket, skal du trække netledningen ud af den trådløse router. Tag roden ud af bagsiden af ​​internetmodemet, når router er slukket. Når alle komponenter er slukket, skal du tænde internetmodemet igen ved at tilslutte det. Lad modemet være et minut for at starte sikkerhedskopieringen. Tilslut den trådløse Belkin-router igen og lad det stå et minut for at starte helt op. Tænd din computer og lad det oprette internetforbindelse. Hvis en internetforbindelse ikke er etableret inden for fem minutter efter opstart, fortsæt til næste trin.

3.

Komplet en reset af routeren med modemet på. For at gøre det skal du trykke en pin i nulstillingshullet, som er placeret på bagsiden af ​​routeren. Hold ikke stiften i nulstillingshullet. Lysene på routeren blinker, når routeren nulstilles. Dette er en soft reset og mister ingen personlige router indstillinger. Tillad routeren et minut for at etablere forbindelse. Tjek internettet på din computer. Hvis det stadig ikke virker, skal du fortsætte til næste trin.

4.

Komplet en master nulstilling på routeren ved at skubbe en nål i nulstillingshullet og holde det nede i 10 anden. Dette fjerner alle personlige routerindstillinger, herunder sikkerhedsadgangskoder, filtrering, brodannelse og firewalls. Enhver computer med Wi-Fi-funktioner kan oprette forbindelse til routeren. Tillad et minut for routeren at genstarte fuldt ud, når lysene blinker. Kontroller din internetforbindelse.

5.

Udskift dine Ethernet-kabler med nye Cat5 Ethernet-kabler. I sjældne tilfælde kan Ethernet-kabler blive defekte. Når du har udskiftet dine Ethernet-kabler, skal du genstarte dit komplette netværk, før du tester internettet. Hvis du ikke har internetforbindelse efter udskiftning af Ethernet-kablerne, skal du kontakte Belkins kundeservice på 800-223-5546 for at få en router udskiftning.

Hvis du primært bruger et trådløst netværk hjemme eller på arbejdspladsen, er det uundgåeligt, at du på et tidspunkt forsøger at få adgang til internettet, og din Belkin G trådløse router fungerer ikke korrekt. Dette er især tilfældet, hvis du kan få adgang til routerindstillingerne for at gøre sikkerhedsændringer som at tilføje adgangskoder, bro over eller endda aktivere firewalls. I nogle tilfælde er fejlfinding af en Belkin-router hurtig og nem, men i andre tilfælde kan du muligvis gøre en komplet hovedindstilling af enheden.