Hvordan kan du netværk flere computere slukket af et trådløst luftkort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til internettet ved hjælp af aircard. På værtscomputeren skal du åbne din operatørs mobilbredbåndsforbindelse og aktivere forbindelsen ved at klikke på 'Connect.' Åbn din webbrowser eller et andet netværkskrævende program, og kontroller, at forbindelsen er aktiv.

2 .

Åbn Internet Connection Sharing (ICS) indstillinger ved at klikke på 'Start' menuen på værtscomputeren og klikke på 'Kontrolpanel.' Klik derefter på 'Network and Internet' og derefter 'Network and Sharing Center 'Vælg' Administrer netværksforbindelser. '

3.

Find den netværksforbindelse, du vil dele, og højreklik på den. Klik på' Egenskaber 'placeret nederst på vinduet der vises.

4. Klik på fanen 'Deling' øverst i vinduet 'Egenskaber' og markér feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. ' Klik på 'OK' for at gemme dette valg.

5.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Opret forbindelse til'.

6.

Vælg 'Konfigurer en forbindelse eller netværk', og klik på indstillingen, når du bliver bedt om det, for at oprette et 'ad hoc-netværk'. Klik på 'Næste', og følg vejledningen på skærmen for at oprette et ad hoc-netværksnavn og en sikkerhedsnøgle.

7.

Slut andre enheder til netværket. På hver computer eller anden enhed, som du vil oprette forbindelse til ad hoc-netværket, skal du se de tilgængelige trådløse netværk i Windows systembakke. Find det ad hoc-netværk, du oprettede i trin 6, og indtast sikkerhedsnøglen (hvis du har tilføjet en). Når du trykker på 'Connect', får du adgang til internettet via en aircard.

Tips og advarsler

  • Hvis flere computere er tilsluttet en trådløs aircard, kan de bruge båndbredde hurtigt. De fleste mobiloperatører har strenge båndbreddebegrænsninger på aircard-brug, og at gå over 5 gigabyte pr. Måneds cap kan resultere i overskydende brugsafgifter, der vises på din konto.
  • Du kan netværk flere computere ud af et trådløst luftkort med ad hoc-netværksfunktioner og internetforbindelsesdeling (ICS) -funktioner, der tilbydes af Microsoft Windows. I en sådan konfiguration fungerer en computer som vært ved at forbinde til internettet via en aircard og dele forbindelsen med andre computere via dens Wi-Fi-adapter. Bemærk dog, at jo flere computere du tilføjer til ad hoc-netværket, jo langsommere forbindelsen vises, da båndbredden deles mellem enheder.