Sådan Upload Xanga Music Links

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til kontrolpanelet på Xanga-webstedet. Under 'Opdatering af dit websted' vil du se dele af din blog, du kan redigere. Klik på 'Mere', rul ned til 'Lyd' og klik på 'Tilføj'.

2.

Klik på knappen 'Klik her for at vælge en lydfil.' Find musikfilen på din computer og sørg for, at det er en .mp3 eller .wav-fil, så hjemmesiden kan læse den korrekt. Vælg filen og tryk på 'OK'.

3.

Indtast titlen på sangen, en billedtekst og eventuelle tags, du måtte ønske at tilføje i de udpegede felter. Du kan tilføje disse oplysninger senere, hvis du ønsker det.

4.

Vælg om du vil have filen offentlig eller privat og bedøm musikfilen korrekt. Aktivér kommentarer, hvis du ønsker det, og tjek 'Inkluder denne lyd i din lydblog' boks. Dette vil automatisk lægge et link til filen på din blog.

5.

Klik på knappen 'Upload' for at uploade filen på din blog. Dette kan tage et par minutter.

Tips og advarsler

  • Pas på, at filen du uploader: '1) er ikke copyrightbeskyttet, eller du har fulde rettigheder eller har tilladelse fra ejeren 2) er ikke juridisk uanstændig 3) er korrekt bedømt 4) overtræder ellers ikke Xangas brugsbetingelser (Xanga.com). Ellers har hjemmesiden mulighed for at tage ned filen eller hele kontoen.
  • Xanga er et varieret og brugerdefineret socialt netværk websted med traditionelle blogs, photoblogs, videoblogs og lydblogs. Grundlagt i 1999 som et websted, der primært gennemgik musik og film, er musikens betydning fortsat stærk over 10 år senere. Inkluderet lige i dit Xanga kontrolpanel er en mulighed for at uploade musik. Kendskab til hvordan man finder dette, hvilket kan være vanskeligt, og hvordan man bruger dette værktøj, hjælper dig med at få musik på dit websted på ingen tid.