Sådan deles en XLS-fil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Dokumenter' i menulinjen. Dette åbner et vindue med alle dine gemte dokumenter.

2.

Naviger til XLS-mappen ved at dobbeltklikke på hver filmappe, indtil du kommer til den filmappe, der indeholder din XLS filen.

3.

Klik på knappen 'Del med' øverst i Internet Explorer. Vælg 'Del med' i menuen, der vises. Vælg 'Specifikke personer' i menulisten. Dette åbner et nyt vindue med en liste over brugere.

4.

Vælg hver bruger, som du vil dele filen med. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Luk Explorer-skærmen for at fuldføre ændringerne.

Fildeling er en måde at samarbejde med andre brugere på og tillade netværksbrugere at redigere og læse dine Excel-regnearkdata. 'XLS' -filen er et Windows Excel-regnearkformat, der ofte bruges til at indeholde rækker af data. XLS-filformatet er delt på tværs af netværket fra din Windows 7-computer. Dette er gavnligt, når du vil dele filen, så andre brugere kan få adgang uden at sende store mængder data på tværs af en e-mail-server.