Sådan tilslutter du Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller længden af ​​dit Ethernet-netværkskabel. Indstil Netgear-netværksenheden inden for rækkevidden af ​​dit højhastighedsmodem, så netværkskablet kan nå begge enheder.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​Netgear-enheden. Kør den anden ende af kablet til 'Ethernet' -porten på højhastighedsmodemet.

3.

Tilslut et andet Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede 'LAN' -porte på bagsiden af ​​enheden. Sæt den anden ende af kablet på Ethernet-porten på din computer. Gentag processen med eventuelle ekstra computere. Tilføj ikke yderligere kabler, hvis din computer forbinder til internettet via et trådløst netværkskort, og Netgear-enheden har trådløse funktioner.

4.

Åbn en webbrowser og naviger til adresse 'http://192.168.1.1' Indtast 'admin' i feltet 'Brugernavn' og indtast 'password' i 'Password' boksen. Klik på 'OK'.

5.

Klik på linket 'Opsætning' øverst til venstre i vinduet. Vælg 'Ja' og klik på 'Næste'. Vælg radioknappen mærket 'Få automatisk fra internetudbyder' og vælg 'Anvend'.

6.

Klik på linket 'Trådløse indstillinger' i venstre ende af vinduet, hvis du er ved hjælp af en trådløs Netgear-enhed. Indtast det navn, du vil bruge i feltet 'SSID', f.eks. 'Netgear Network' eller 'Home Network.'

7.

Vælg 'WPA-PSK' radio knappen, hvis du vil kodeordbeskytte dit trådløse netværk. Indtast det kodeord, du vil bruge i feltet 'Passphrase' og klik på 'Apply.'

8.

Højreklik på ikonet Windows 'Network' i meddelelseslinjen på bunden af ​​skrivebordet. Vælg navnet på dit Netgear-netværk og indtast det kodeord, du valgte i tekstboksen.

9.

Vælg 'Connect' for at oprette forbindelse til det nye Netgear-netværk. Tilslut til netværket på andre computere på dit kontor eller hjemme.

Tips og advarsler

  • Du behøver ikke at gå igennem manuel installationsprocedure hvis du ikke har planer om at oprette et sikkerhedsadgangskode til dit netværk. Hvis Netgear-enheden fulgte med en installationsdisk, skal du indsætte disken i computerens diskdrev. Klik på 'Smart Setup' og følg instruktionerne på skærmen for automatisk at konfigurere routeren.
  • I Windows Vista, I stedet for at højreklikke på netværksikonet skal du klikke på 'Start' og 'Opret forbindelse til.' Vælg navnet på dit netværk, indtast adgangskoden og klik på 'Connect.' I Windows XP skal du højreklikke på netværksikonet og vælge 'Se ledige Netværk. 'Vælg netværket og indtast adgangskoden i tekstboksen.
  • For at oprette forbindelse til en trådløs router uden et Ethernet-kabel skal computeren inkludere et trådløst netværkskort. Hvis dine computere ikke har trådløse kort, USB trådløse adaptere fås hos elektronikforretninger. Tilslut adapteren til en af ​​computerens USB-porte.
  • At have en internetforbindelse er blevet en nødvendighed for enten arbejde eller fritid, men et problem opstår, hvis du har flere computere og kun et enkelt modem fra din internetudbyder. En Netgear-netværksenhed, såsom en trådløs router, giver dig mulighed for at opdele din forbindelse mellem flere computere på samme tid. Ved at tilslutte en Netgear-enhed til oprettelse af et netværk kræves fysisk tilslutning af kabler og manuel indtastning i nogle få indstillinger i Windows 7.