Sådan Reset en Linksys Wireless-N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk og hold nulstillingsknappen til Linksys-router ved hjælp af en spids genstand (som et papirclips eller en pen) i 30 sekunder. Nulstillingsknappen er placeret på bagsiden af ​​Linksys-routeren tættest på en Ethernet-port. Knappen er forsænket for at beskytte dig mod at forhindre modemmet ved et uheld.

2.

Tag stikket til Linksys-router ud, mens du trykker på reset-knappen.

3.

Luk computeren i et minut.

4.

Tilslut Linksys-routeren igen i stikkontakten.

5.

Genstart computeren.

6.

Åbn din webbrowser for at få adgang til et websted. Indtast nedenstående i adresselinjen, hvis du vil nulstille dit kodeord:



http://192.168.1.1



En prompt fra webstedet vil anmode om et brugernavn og adgangskode. Brugernavnet forbliver tomt, eller i nogle modeller er det 'admin'.

7.

Gå til fanen Sikkerhed. Indtast din nye adgangskode for at beskytte uautoriseret adgang til din router.

En Linksys Wireless-N router kan give dig et hurtigt trådløst signal og et bredt udvalg. Med en router kan du dog, hvis du oplever en langsom til intet internetforbindelse, ønske at nulstille den til fabriksindstillingerne. Nulstilling af din router er et af de grundlæggende fejlfindingstrin, der er nødvendige for at isolere et netværksproblem. Fremgangsmåden til nulstilling af en Linksys-router er den samme for alle Linksys-modeller.