Sådan fejlfindes et problem med en WiFi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din webbrowser. Kontroller fanen 'File' på fanebladet værktøjslinje. Inden for denne fane bliver en liste for 'Arbejde offline.' Hvis denne liste er markeret, skal du sørge for at klikke på den for at fjerne markeringen. Dette bør løse dit problem.

2.

Tryk på knappen 'Reset' på bredbåndsmodemet, der er tilsluttet din trådløse router. Denne knap vil sandsynligvis være på bagsiden af ​​enheden, selvom det afhænger af din model, hvis det kan være øverst eller forreste. Hvis du trykker på nulstilling, kan modemet geninitieres og muligvis løse dit problem.

3.

Tag stikket ud af stikkontakten eller stikkontakten og sæt den i igen. vil i det væsentlige tjene det samme formål som at nulstille modemet via nulstillingsknappen, selvom det kan afhjælpe dit problem med WiFi-forbindelsen, selv efter du har forsøgt nulstilling af nulstillingsknappen.

4.

Kontroller adgangskode, der bruges til din WiFi-forbindelse, hvis du har adgangskodebeskyttet dit netværk. Forsøg at genoprette forbindelse til netværket, og denne gang manuelt indtaste dit kodeord, selv om der ser ud til at være noget, der allerede er gemt i adgangskodefeltet.

5.

Grav den manual, der oprindeligt blev afsendt med din trådløse router, hvis din adgangskode stadig ikke virker. Du har muligvis simpelthen glemt dit kodeord og skal muligvis nulstille det. Håndbogen vil tilbyde en producent, der har angivet URL, som du kan bruge til at nulstille dine sikkerhedsindstillinger. Du skal også bruge standardadgangskoden til din router. Dette er også inde i siderne i din manual og er ofte - men ikke altid - 'admin'.

6.

Opsæt din browser på en computer i dit hjem eller kontor og Indsæt URL'en, du fandt i manualen, i browserens adressefelt. Indtast standardadgangskoden fra håndbogen, når du bliver bedt om af websiden.

7.

Indtast en Ny adgangskode til din router, nu hvor du har adgang til routerens indstillinger. Husk at holde denne adgangskode kompleks nok til at folde uautoriseret adgang fra eksterne brugere, men også simpelt nok til at holde dig i hukommelsen.

8.

Vælg en krypteringstype. Du kan teknisk vælge 'WEP', selvom du altid skal bruge 'WPA' -kryptering. Dette er den overlegen krypteringsmetode.

Prøv at få adgang til din WiFi-forbindelse igen ved at klikke på det trådløse ikon på computerens skrivebord og indtaste det kodeord, du netop har angivet, når Du bliver bedt om det. Du skal genvinde adgangen til din WiFi-forbindelse.

Fejlfinding af din WiFi-forbindelse kan virke lidt skræmmende for nogen, der ikke er vant til at bruge trådløs router og bredbåndsmodemhardware, men du kan reparere dit forbindelsesproblem, selvom du ikke har nogen tidligere erfaring med netværksproblemer. Heldigvis vil du kun kræve den originale manual, der blev leveret sammen med den trådløse router, for at løse problemer, der varierer fra forkerte browserindstillinger til en fejlplaceret netværksadgangskode. Ingen andre værktøjer er nødvendige for at få din WiFi-forbindelse til at køre igen.