Sådan installeres Netgear WPN824

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den lille ende af netledningen til 'power' -stikket på bagsiden af ​​routeren. Sæt den anden ende af strømkablet i stikkontakten.

2.

Træk ethernetkablet ud af dit kabel eller DSL-modem. Tilslut ethernet-kablet til 'Internet' -porten på routeren.

3.

Slut den ene ende af ethernetkablet til en 'LAN' -port på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af kablet til ethernetporten på computeren.

4.

Indsæt installations-cd'en i cd / dvd-drevet, og vent på, at installationsskærmen vises. Klik på knappen 'Setup', og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere softwaren. Vælg et navn til dit netværk og vælg et kodeord, der består af bogstaver og tal.

5.

Tryk på knappen 'Power' på forsiden af ​​routeren for at tænde den. Vær opmærksom på lysene på forsiden af ​​routeren for en korrekt tilslutning. Internetporten skal tændes sammen med en LAN-port og lyset for trådløst.

Tips og advarsler

  • Test for en trådløs forbindelse ved at forsøge at Tilslut til internettet fra en bærbar computer, der har en trådløs adapter.
  • Hvis du ikke opretter en adgangskode til routeren, vil dit netværk være åbent for alle at oprette forbindelse til med en trådløs adapter.
  • Netgear er producent af computerprodukter, som de routere, der bruges til at oprette et netværk til dig hjemme eller på kontoret. En router kan også bruges til trådløs forbindelse, hvis du skal oprette forbindelse til internettet med en bærbar computer. For at kunne bruge en Netgear-router, såsom MPN824, skal den tilsluttes din stationære computer med den korrekte software installeret.