Sådan netværk to computere uden router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows 7

1.

Klik på 'Start' knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Skriv 'netværk' i søgefeltet, og klik derefter på 'Netværk og delingscenter'.

2.

Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk.'

3.

Vælg 'Konfigurer et ad hoc-netværk (computer til computer).' Klik på 'Næste', og følg derefter trinene i installationsguiden.

Windows Vista

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Connect to .

2.

Vælg 'Indstil en annonce eller et netværk.'

3.

Vælg 'Indstil en annonce hoc (computer til computer) netværk. ' Klik på 'Næste', og følg derefter trinene i installationsguiden.

Windows XP

1.

Højreklik på 'Mine netværkssteder' 'Ejendomme.' Højreklik på 'Trådløs netværksforbindelse', og vælg derefter 'Egenskaber'.

2.

Klik på fanen 'Trådløse netværk' i vinduet Trådløst netværkstilslutning.

p> 3.

Klik på 'Tilføj' under 'Foretrukne netværk.' Marker afkrydsningsfeltet 'Dette er en computer til computer (ad hoc) netværk' og klik på 'OK'.

Når der oprettes forbindelse mellem to eller flere computere, vil mange computerbrugere forbinde til et netværkshub eller en trådløs router. Dog kan to computere være netværk ved hjælp af et ad hoc-netværk.Et ad hoc-netværk er en direkte dataforbindelse mellem to computersystemer. Denne type computersystem kræver, at begge computere i ad hoc-netværket har installeret et trådløst netværkskort.For brugere af Windows 7, XP eller Vista skal du aktivere ad hoc-netværk via operativsystemet.