Sådan sender du min musik til en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på den computer, der indeholder de musikfiler, du ønsker at kopiere.

2.

Indtast 'Søg' boks to backslashes efterfulgt af navnet på den computer, du ønsker at sende din musik til (dvs. \\ computername) og tryk 'Enter' på tastaturet. Dette vil hente indholdet fra den computer, du ønsker at sende musikken til.

3.

Find og åben den mappe, du vil sende musikken til.

4.

Find den mappe, der indeholder den musik, du vil kopiere. Højreklik på mappen og vælg 'Kopier'.

5.

Højreklik på den mappe, du vil sende musikken til, og vælg 'Indsæt'. Dette vil medføre, at din computer kopierer filerne til den nye computer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan se filer eller mapper på andre computere I dit netværk har du ikke de rette adgangstilladelser oprettet. Kontakt systemadministratoren for at ændre systemtilladelser.
  • Når du arbejder på dit hjemmenetværk, kan du have musik på en computer, som du gerne vil lytte til på en anden. Det er muligt at kopiere musik fra en computer på dit lokale netværk (LAN) til en anden via Microsoft Windows. Hver computer på et netværk er udpeget af et 'navn'. Ved at bruge dette navn kan du overføre din musik til en bestemt computer på dit netværk. Når dette er gjort, vil musikken være tilgængelig på begge computere og kan afspilles til enhver tid.