Sådan slettes søgefeltforslagene

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fjernelse af søgeforslag

1.

Åbn din internetbrowser.

2.

Gå til Googles websted. Klik på 'Søg indstillinger', som er placeret øverst til højre på websiden. Rul ned til bunden af ​​siden og vælg 'Do not provide query suggestions in the search box.' Klik på 'Save Preferences' og vend tilbage til søgesiden.

3.

Gå til webstedet for Bing. Klik på 'Indstillinger' øverst til højre på websiden. Find 'Søgeforslag' under 'Webindstillinger.' Deaktiver 'Slå forslag til.' Klik på 'Gem' og udfør søgningen.

4.

Gå til Yahoo Search-webstedet. Klik på 'Mere' og vælg 'Indstillinger'. Klik på 'Rediger' i 'Søgassistent'. Vælg 'Aldrig - Vis ikke automatisk søgeforslag' under 'Søgassistent' og gem ændringerne. Nu vises ingen søgeforslag.

Når du skriver en forespørgsel i søgefeltet, giver søgemaskinen forslag baseret på browserhistorik, præferencer, hvad andre har søgt efter og geografisk placering. Søgningsforslag er nyttige, da de sparer tid, hviler fingre og korrigerer skrivefejl. Søgeforslag kan dog blive irriterende. Fjernelse af søgeforslag er ens for næsten alle søgeudbydere, herunder Google, Bing og Yahoo.