High Speed ​​Internet Server Options

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Når du konverterer fra opkald til internettet til en højere hastighed, kan du se på alle valgmulighederne og spekulere på, hvad der er bedst for dig. Til internetbrug i hjemmet behøver du ikke internetforbindelse med business-grade, medmindre du driver en online-forretning. Der er flere faktorer, der kan påvirke din beslutning om hvilken tilslutningsmuligheder hastighed er bedst for dig. Spørg dig selv, hvad du primært gør, når du er online, og brug det som grundlag for din beslutning.

DSL

DSL er kort for Digital Subscriber Line. Dette er en bredbåndsforbindelse, som giver dig en betydelig hastighed. DSL bruger din telefonlinje til en forbindelse, men du kan få op til 3MB overførselshastighed. Dette er en god forbindelse til, at nogen ser onlinevideoer eller blot kontrollerer email.

aDSL

ADSL er kort for Asymmetric Digital Subscriber Line. Dette er en bredbåndsforbindelse, der ligner DSL, men tilbyder højere download og uploadhastighed til dataoverførsler. Asymmetrisk betyder, at dataoverførslen vil afhænge af download- og uploadtider. Hvis du downloader en fil, bliver uploadtiden langsommere. Dette er ideelt til at downloade en masse video, musik og billeder.

SDSL

SDSL står for Symmetric Digital Subscriber Line. Dette er en bredbåndsforbindelse, der er almindelig i små virksomheder. Med SDSL får du symmetrisk dataoverførsel. Symmetrisk dataoverførsel er hurtigere end asymmetrisk dataoverførsel, fordi den allokerer båndbredde til at downloade og uploade uafhængigt af hinanden. Hvis du downloader en fil, vil din uploadtid ikke blive påvirket. Dette er en god forbindelse til alle, der kører en webserver eller en online butik.

Kabel

Kabel-internetadgang tilbydes normalt af en tv-udbyder. Denne forbindelse vil gå gennem et kabelmodem og arbejde ud af brugerens tv-kabelforbindelse. Problemet med en kabelforbindelse er, at du er bundet til brugerne i dit umiddelbare område på samme forbindelse. Hvis nogen ned ad gaden bruger en betydelig mængde båndbredde, vil du se din tilslutning sænke.

Satellit

Satellitforbindelse bruges med parabolantenne. Dit signal sendes fra din parabol til en satellit på himlen. Satellitten kører derefter dit signal til en basestation. Basestationen genkender dit signal, udfører opgaven og returnerer signalet til satellitten på himlen, som sender det tilbage til din parabol og i din computer. Dette er en god mulighed for folk i områder der ikke har adgang til kabel- eller DSL-service.