Sådan kjole et bue vindue

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indarbejde din dekorationsstil. Når du vælger en passende bue vinduesbehandling, er det vigtigt at overveje indretningen af ​​dit værelse. Forskellige design stilarter påvirker typen af ​​vinduesbehandlinger, der passer til din plads, lige fra skodder til persienner og nuancer til romersk nuancer og ballon nuancer.

Overvej placeringen af ​​din bue vindue. Hvis et bue vindue er foran huset, er der brug for en mere privat vinduesforbinding, og vinduer mod syd skal have mere lysdiffusion end vinduer på nordsiden af ​​dit hjem.

3. < / p>

Mål bredden og højden af ​​hvert vindue med et målebånd. Hvis der er mellemrum mellem dine individuelle vinduer, må du også måle dem.

4. Køb fleksible, bøjbare eller buede gardinstænger, hvis du vælger at hænge valancer, gardiner eller gardiner. Mange internetsider specialiserer sig i bue- og vinduesvinduesbehandlinger og deres hardware. Følg deres instruktioner for at måle korrekt, og kurverne på et buevindue bliver meget lettere at rumme.

5.

Lav en enkel bue vinduesbehandling med valancer. Valancer eller enkle indsamlede gardiner, der passer på en øverste stang over dit indvendige vindue, er flotte vinduesdressinger, når du har en smuk udsigt, du ikke vil forhindre med store gardiner. Behandl hvert vindue individuelt og hæng en valance over vinduet for en dressing, der virkelig accentuerer dit bue vindue.

Brug skodder til en bue vinduesbehandling. Sommerhus, land og gårdsstil stilhuse bruger ofte skodder på vinduerne for at tilføje en malerisk d u0026 # xE9; cor og giver også privatlivets fred og lysstyring. Hængende skodder øverst til venstre og højre inderside af hvert vindue giver afsondrethed og lysstyring.

Opret et sammenhængende udseende med romerske nuancer eller ballonfarver. Romersk nuancer er paneler, der trækker op og ned på en plisseret streng, og ballon nuancer hænger fra en top vinduestang med bundkanterne visuelt ballooning ud fra flere knuste områder. Behandle hvert vindue individuelt.

Tips og advarsler

  • Overvej altid hvad vinduebehandlingen ser ud på indersiden og ydersiden af ​​dit hjem til et vinduesforklædning det er visuelt glædeligt fra begge udsigtspunkter.
  • Bue vinduer, et vindue med sæt af vinduer, der kurver ud fra en bygning, dateres tilbage til victorianske tider. Fordelene ved at have et buevindue er at tilføje et brændpunkt til et værelse og give et stort område af lys til et rum. Mens bue vinduer er smukke, er de ofte vanskelige at klæde sig med en passende vinduebehandling. Med et par udsmykningstips er en bow window dressing nem og forbedrer denne smukke arkitektoniske accent.