Sådan konfigureres en FTP-server med Secure Socket Layering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'SSH' i programgrupperne og vælg 'SFTP' for at åbne kommandopromprogrammet, som styrer dine SFTP-konfigurationer.

2.

Opret en gruppe for at give adgang til SFTP-server. Indtast følgende kode i kommandolinjen Windows:

mkgroup -l u0026 gt; u0026 gt; .. \ etc \ gruppe

Udskift 'gruppe' med navnet på din SFTP-adgangsgruppe.

3.

Tilføj en bruger til adgangskodefilen . Hver bruger, der er tilføjet til adgangskodefilen, kan logge ind på SFTP-serveren. Du tilføjer brugere til filen ved hjælp af kommandoen 'mkpasswd'. Denne kommando tilføjer brugeren og genererer en adgangskode til brugeren. Indtast følgende tekst i kommandoprompten:

mkpasswd -l -u brugernavn u0026 gt; u0026 gt; .. \ etc \ passwd

Udskift 'brugernavn' med Windows-brugerkontoen på SFTP-serveren.

4.

Åbn 'passwd' -filen du har oprettet. I denne fil er en hjemmemappe sektion for hver bruger. Du kan forlade filen med standard brugerkatalog, hvor alle brugere uploader og downloader filer. Du kan dog også tilpasse hver brugers hjemmekatalog. Skift mappen '/ hjem / brugernavn' med placeringen på harddisken, hvor du vil gemme brugerfilerne på serveren.

Sikret filoverførselsprotokol (SFTP) giver brugere krypteringstjenester, når de uploades og downloades informationer fra FTP-serveren. Secured Sockets Layer (SSL) er den protokol, der anvendes til websites og filoverførsler for at beskytte brugerens private oplysninger. Før du kan bruge krypteringstjenesten på din Windows FTP-server, skal den konfigureres i Windows-kommandolinjeværktøjet.