Sådan bruges CuteFTP 8.2

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Acceptering af CuteFTP-software og hostingfiler

1.

Naviger til GlobalScape-webstedet (se Ressourcer) og klik på 'Downloads'. Vælg den CuteFTP-download, som bedst passer til dine behov. Installer på din computer.

2.

Åbn CuteFTP 8.2-programmet. Ved dit første besøg vil du møde et 'Site Manager' vindue. Klik på 'Ny' på det åbnede vindue.

3.

Udfyld FTP-indstillingerne ved at sætte dit webstedsnavn i feltet 'Label for site'. Indtast dit FTP-kontonavn i feltet 'FTP-værtsadresse'.

4.

Indtast dit brugernavn i feltet 'FTP-webstedets brugernavn'. Indtast din adgangskode i feltet 'FTP site Password'.

5.

Vælg 'Normal' som din 'Login Type.' Klik nu på 'Connect'. Du skal nu være tilsluttet via CuteFTP.

Overførsel af filer via CuteFTP

1.

Når du er tilsluttet via CuteFTP 8.2, skal du kigge efter den mappe, du har gemt dine filer til og dobbeltklik på filen for at uploade den til din konto. Dine uploadede filer ligger i højre halvdel af CuteFTP-programmet.

2.

For at uploade flere filer skal du vælge filerne og vælge 'Overfør'. Gå til 'Queue' og vælg 'Add to Queue.'

3.

Når alle de filer, du vil overføre, er i køen, skal du vælge 'Overfør'. Klik på 'Overførselskø.'

Tips og advarsler

  • Fra oktober 2010 er denne software gratis at prøve i en prøveperiode på 30 dage. Herefter opkræves et gebyr på $24,99 til $59,99 afhængigt af hvilken version du vælger.
  • Ved hjælp af et FTP-program (File Transfer Protocol) kan du overføre filer fra din computer til et netværk eller en anden computer. Brug af CuteFTP 8.2 sikrer, at dine data effektivt overføres til rimelige hastigheder. CuteFTP er nyttig ved overførsel af store mængder data, der bruges i websider, webservere eller store billeder og lydfiler.