Sådan installeres og konfigureres et SSL-certifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS)' for at åbne din primære webserverkonsol.

2.

Klik på dit IIS-servernavn i venstre rude. Dobbeltklik på 'Servercertifikater' for at åbne hoved SSL-certifikatkonsollen. Denne genvej er i afsnittet 'Sikkerhed' for IIS.

3.

Klik på 'Komplet certifikatforespørgsel' i menuen 'Handlinger'. Klik på knappen '...' for at åbne et dialogvindue. Peg på placeringen af ​​dit SSL-certifikat. Klik på 'OK' og indtast et domænenavn i tekstboksen 'Friendly name'. Klik på 'OK' i denne vigtigste SSL-menu.

4.

Klik på dit website domænenavn på listen over websteder til din server og klik på 'Bindinger' i 'Handlinger' til højre. Klik på 'Tilføj' i den åbne dialogboks.

5.

Vælg 'https' i rullemenuen. Dette er drop-down boksen til protokoltype. Vælg den hjemmeside, som du vil tilknytte SSL-certifikatet til. Klik på 'OK' for at binde hjemmesiden til SSL-certifikatet og luk dialogboksen.

Secure Sockets Layer (SSL) giver websider med kryptering, så dine læsere og kunder har sikkerhed, når de deler information på webstedet. Dette er en vigtig del af et websted, der beder brugerne logge ind med et brugernavn og adgangskode, eller når brugeren indtaster læge- eller finansiel information. For at oprette et SSL-certifikat på din Windows-server skal du installere dit certifikat og binde det til hjemmesiden.