Sådan testes Ethernet Network Speed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Online

En håndfuld websteder tilbyder onlineværktøjer til at teste dit netværks hastighed. Et sådant eksempel på denne test er Audit My PCs Internet Speed ​​test. Denne test bruger Java og indeholder en omfattende dokumentation for, hvordan deres test blev programmeret, og hvordan den fungerer.

Software

Du kan downloade et program til mere dybdegående test af netværkshastigheden, som f.eks. Performance Test eller DownTester . Dette giver dig mulighed for at tage større kontrol over parametrene for netværksprøvning, såsom testens længde, protokollen, IP-adressen og porten.

Fejlfinding

Hvis din tilslutningshastighed er langsommere, end den burde være, Kontakt din internetudbyder (ISP) for at sikre, at det ikke er et problem inden for deres system. Andre problemer, der kan bremse din netværkshastighed, inkluderer virus og spyware og har mange computere på samme netværksforbindelse. Der er intet som en langsom internetforbindelse, der bringer din dag til slibning, især i en tid hvor websites er optimeret til brug på højhastighedsforbindelser. Du kan teste din forbindelseshastighed ved at bruge online-tests eller downloade specialiseret software.