Hvordan man laver netværks pc'er og bærbare pc'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer Mac'en

1.

Åbn 'Systemindstillinger' og klik på ikonet 'Deling'.

2.

< p> Klik på hængelåsikonet nederst og indtast adgangskoden til din brugerkonto.

3.

Klik på afkrydsningen under 'Fildeling' og klik derefter på knappen 'Indstillinger'. Klik på tjekket ud for 'Del filer og mapper ved hjælp af SMB (Windows).' Vælg de mapper, der skal deles, og netværksadgangsniveauet for hver, f.eks. Skrivebeskyttet eller læs og skriv.

4.

Klik på afkrydsningen ved siden af ​​'Printer Sharing' printere vil blive delt på netværket.

PC-computeropsætning

1.

Højreklik på den mappe, der skal deles, og vælg 'Deling og sikkerhed' eller 'Del med> Specifikke personer', afhængigt af hvilken version af Windows der er på den bærbare computer.

2.

Klik på knappen 'Tilføj' og skriv 'Gæster' uden citater og Tryk på 'Enter' -tasten.

3.

Skift tilladelser fra både 'Alle' og 'Gæster' for at medtage det passende adgangsniveau, f.eks. 'Fuld kontrol' Komplet, åben adgang til filerne.

Åbn kontrolpanelet og vælg 'Enheder og printere' eller 'Printere og faxe', afhængigt af hvilken version af Windows den bærbare computer løber. Indtast printeregenskaberne for hver printer, der skal deles.

Når en pc-bærbar computer og et Mac-skrivebord ligger på samme netværk, kan de kommunikere med hinanden og dele ressourcer. Når den bærbare computer og Mac'en er konfigureret til at se hinanden, kan både filer og printere deles frem og tilbage, så længe printeren understøttes på hver computer. Hvis printeren virker, når den er tilsluttet direkte til hver computer, fungerer den fra begge computere, der er netværk.