Sådan Reset Wireless Settings Tilbage til Normal på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd og genstart computeren.

2.

Find det lille hul bag på din router mærket 'Reset'. Tryk på reset-knappen ved hjælp af enden af ​​et papirclips eller en lille pin-type objekt. Hold knappen nede, indtil lyset blinker og blinke på routeren, hvilket angiver, at det er nulstillet. Nogle modeller kræver, at du trækker stikket ud af væggen, mens du trykker på nulstillingsknappen. Dette er fint at gøre med nogen router, mens du nulstiller det, da dette afbryder internetsignalet til routeren, mens du nulstiller kassen. Sæt jacket tilbage i routeren, når det nulstilles.

3.

Klik på 'Start' -menuen på din computer og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og internetforbindelser.' Klik på 'Netværksforbindelser.' Højreklik på netværksrouterikonet og vælg 'Deaktiver', højreklik derefter på ikonet igen og vælg 'Aktiver'. Dette har nu genstartet forbindelsen til din router til den bærbare computer.

4.

Skriv 'http://192.168.1.1' (uden citater) til din internetbrowsers adresse boks for at få adgang til internettet. Dette er standard routerens IP-adresse for at få adgang til din router's administrative side. Indtast det generiske brugernavn og adgangskode, som din routerproducent har angivet, og afslut opsætningen. Du har nu gendannet routeren til standardindstillingerne på både routeren og din bærbare computer.

Der kan være flere grunde, du skal nulstille dine trådløse routerindstillinger tilbage til standard eller normal. Hvis du har mistet internetforbindelse, skal du muligvis nulstille routeren. Du har muligvis mistet adgangskoden, du brugte, når du valgte, når du konfigurerede routeren. Hver router har et generisk brugernavn og en adgangskode, når den er konfigureret eller vender tilbage til standardindstillingen. Så hvis du skal begynde frisk, kan du ændre din indstilling til standard igen.