Sådan installeres routing og fjernadgang 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din server og klik på 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Routing og Remote Access' for at åbne din hovedkonsol.

2.

Højreklik på dit servernavn på venstre side af vinduet. Klik på 'Konfigurer og aktiver router og fjernadgang.' Dette åbner installationsguiden. Klik på 'Næste' i hovedvinduets velkomstvindue, og vælg derefter 'Fjernadgang (opkald eller VPN).' Klik på 'Næste'.

3.

Vælg 'VPN' fra indstillingsskærmen og klik på 'Næste'. Vælg 'Automatisk' i IP-konfigurationsvinduet. Dette tildeler automatisk IP-adresser til brugere, så du behøver ikke manuelt tildele hver computer en unik adresse. Klik på 'Næste'.

4.

Vælg 'Nej, brug routing og fjernadgang for at godkende forbindelsesforespørgsler. 'Klik på' Næste '. Det sidste vindue viser dit resumé. Klik på' Udfør 'for at installere softwaren og konfigurere konfigurationerne.

Routing og fjernadgang i Windows 2003 giver dit netværk et virtuelt privat netværk (VPN). Programmet er inkluderet i Windows 2003-serverens operativsystem, men du skal installere det, før det er tilgængeligt for dine brugere. Installationen udføres ved hjælp af serverens administratorværktøjer, som gør det nemt at tilføje til dit system.