Sådan testes mit bredbåndsstyrke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gennemse et sikkert, velrenommeret websted som Speedtest.net, Bandwidthplace eller Top10.com for at teste båndbreddestyrken på din computer.

2. < / p>

Klik på knappen, der starter hastighedsprøven på den hjemmeside, du har valgt. Prøven skal løbe i et par minutter. Webstedet vil downloade en fil og måle hastigheden og derefter uploade en fil og beregne hastigheden for at udføre denne opgave.

3.

Gennemgå resultaterne for din bredbåndshastighedstest og beslutte, om du skal ændre udbydere eller installere nogle opgraderinger på din computer for at øge bredbåndsstyrken og gøre din internethastighed hurtigere.

Tips og advarsler

  • Brug de gratis båndbreddeprøvninger, der er tilgængelige online, til at teste din båndbreddehastighed for at sikre, at du får den hastighed, du betaler fra din udbyder.
  • Sørg altid for at du er bruger en velrenommeret tjeneste til at udføre din test. Sikkerhedsapplikationen på din computer skal fortælle dig, hvilke websteder der er sikre, og hvilke websteder der kan være skadelige.
  • Båndbredde omsætter stort set til rå hastighed, når det kommer til din internetforbindelse. Forskellige internetudbydere har forskellige båndbredde mbps (mega bytes per sekund). Jo højere mbps jo hurtigere internethastigheden på din computer. Internetudbyderen, som du abonnerer på, skal give dig et nummer, der spænder fra 64 kbit / s til 1,0 kbit / s, hvilket er din båndbreddehastighed. Du kan teste den båndbreddestyrke, du har på din computer, ved at følge nogle få enkle trin.