Jeg kan ikke finde en IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' på Windows-menuen i operativsystemet Windows XP, Windows 7 eller Windows Vista.

2.

Højre Klik på 'Mine netværkssteder'. Vælg 'Egenskaber' for at åbne netværkets delingscenter.

3.

Dobbeltklik på 'Lokalt områdeforbindelse' for at se IP-adressen til din kablede forbindelse. Dobbeltklik på 'Trådløs netværksforbindelse' for at få vist din trådløse forbindelsers IP-adresse.

4.

Klik på 'Support' og derefter 'Detaljer' for Windows XP eller blot 'Detaljer' for Windows Vista eller Windows 7 for at åbne vinduet med din IP-adresse. Find din IP-adresse, der vises ved siden af ​​'IPv4 IP-adresse', hvis du bruger Windows Vista.

5.

Klik på 'Systemindstillinger', hvis du bruger et Mac OS X-operativsystem .

6.

Vælg 'Netværk' fra menuen 'Vis' eller 'Vis'. Et vindue åbnes, der viser din netværkstilslutningsstatus og IP-adresse.

Tips og advarsler

  • Besøg websteder som myipaddress.com eller showipaddress.com for at se din IP-adresse og andre oplysninger om dit system online, hvis du har internetforbindelse.
  • Ifølge Word IQ er 'en IP-adresse et unikt nummer, der er beslægtet med et telefonnummer, der bruges af maskiner (normalt computere) til at henvise til hinanden, når der sendes information via internettet ved hjælp af internetprotokollen.' Du kan nemt finde din operativsystems IP-adresse, herunder Windows XP, Windows 7, Windows Vista og Mac OS X, ved at klikke på et par kommandoknapper på dit system.