Sådan opbygger du en WiFi skål antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stil den tomme kaffekande på bordet. Mål fem inches op fra bunden. Skær et hul i siden af ​​dåsen på fem tommer mærket med kniv på værktøjskniven.

2.

Læg et blad avis på bordet. Placer N-adapterpladen på avisen med den forreste ende, der har den kvindelige tilslutning i midten, der vender opad.

3.

Opvarm loddejernet i tre minutter. Anbring enden af ​​kobbertråden i hunforbindelsen på N-adapterpladen. Påfør loddetid omkring enden af ​​kobbertråden, der er i den kvindelige forbindelse. Lad loddet køle i to minutter. Tag stikket ud.

4.

Skub den ledige ende af kobbertråd gennem hullet i dåsen. Tape N-adapterpladen på siderne af dåsen med strimler af duct tape. Sæt 'N' -kabelet fastgjort til Pigtail N-adapteren i bundforbindelsen på N-adapterpladen.

5.

Skru transpondermodulet af stangen fastgjort til forsiden af skålen med Phillips skruetrækker. Træk transpondermodulet ud af stangens ende og kassér det ordentligt.

6.

Placer dåsen mod den øverste side af stangen med den åbne side mod skålen. Fastgør kanen til stangen med strimler af duct tape.

7.

Tilslut det andet kabel på Pigtail N-adapteren til en antenneindgang på en trådløs enhed, for eksempel en trådløs router. Mål forsiden af ​​parabolen i retning af de trådløse enheder, der skal tage deres Wi-Fi-signal fra den trådløse router.

En parabolisk reflektor, som f.eks. En parabolantenn, er velegnet til at fokusere bjælkerne på trådløs energi, som transmitteres af et Wi-Fi-hjemmenetværk. Opbygning af en Wi-Fi-antenne, der inkorporerer en skål, øger både modtagelses- og sendefunktionerne. Nogle forsyninger fra en hardwarebutik og en hobbybutik er nødvendige, ligesom nogle værktøjer de fleste har hjemme. Der skal også købes en parabolantenn - det kan komme fra en satellitudbyder eller fra nogle elektronikforretninger.