Sådan søger du et domæne i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på 'Network Neighborhood' på skrivebordet. Du kan også komme til dette vindue ved at klikke på Windows 'Start' knappen og klikke på 'Network Neighborhood' i menuen pop op.

2.

Klik på 'Hele netværket' til liste flere andre muligheder. Klik på dit Windows-domænenavn, hvis du vil se Windows-only-computere, der er en del af domænet. Hver computer er angivet med computerens navn, hvilket er navnet angivet på maskinen, når Windows er installeret.

3.

Dobbeltklik på et computernavn på listen. Her vises alle de dele og printere, der er tilsluttet computeren. Hvis du vil oprette forbindelse til en af ​​disse aktier eller printere, og du har tilladelse til at forbinde, skal du højreklikke på delingen og vælge 'Map Drive.' Hvis du vil oprette forbindelse til en printer, højreklik på printeren og vælg 'Connect'.

4.

Dobbeltklik på dit eget computernavn på listen over domænecomputere. Dette er en hurtig måde at se på dine egne aktier og printere. Det er en hurtig måde at se, hvilke mapper du deler med andre netværksbrugere.

Windows XP, der er forbundet til et domæne, har en netværksbrowser, som lader dig søge i domænet for netværksandele og printere. 'Network Neighborhood' er en ældre netværksbrowser-model, der er integreret med ældre Windows-operativsystemer som XP. Når du åbner dette vindue, kan du se alle netværkscomputere. Klik på en maskine, og du kan se dens delte mapper og printere. Dette er en fordelagtig måde at finde aktier og printere til, som du kan oprette forbindelse til.