USB Vs. Serielle modemmer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation

Telefonlinjer kan ikke læse digitale signaler; det er her et modem kommer ind. Modemer gør det muligt for computere og telefonlinjer at tale med hinanden. Eksterne serielle modemer --- de, der ikke er indbygget i en computer --- tilsluttes en seriel port på bagsiden af ​​en computer. USB-modemer forbinder til en computer via en universal seriel busport.

Dataoverførselshastighed < / h2> Et USB-modem sender og modtager data hurtigere end et serielt modem. Brugere med høj båndbredde eller dem, der gennemser mediehæmmede websites, surfer hurtigere ved hjælp af et USB-modem.

Overvejelser

Mange USB-modemer mangler controller hardware, hvilket gør dem uforenelige med Linux-systemer. Hvis et USB-modem betragtes som en abonnentkontrolmodel for USB-kommunikationsenhed, fungerer den med Linux. Serielle modemer har tendens til at have lang levetid over USB-modemer. Modemet er den vigtigste komponent for at få adgang til internettet. Efter konvertering af digitale datasignaler til analog sender og modtager et modem internetinformation via en telefonlinje. Modemer er tilgængelige i en række forskellige stilarter, herunder USB og seriel. Seriemodemer har tendens til at være mere holdbare end USB-modemer.