Min Router har et stærkt signal på denne computer, men vil ikke forbinde til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' -menuen på skrivebordet, og klik derefter på 'Power Down' for at slukke for din computer.

2.

Træk netværksrouteren ud ved at tage netledningen ud af routerens bagside.

3.

Tag stikket ud af kontakten ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Hvis modemet ikke har en 'On / Off' -kontakt, skal du tage stikket ud af modemets bagside.

4.

Afbryd de Ethernet-kabler, der er tilsluttet computeren, router og modem. Ethernet-ledninger er typisk blå eller grå og har et hoved, der ligner en telefonledning, men større i størrelse.

5.

Tilslut Ethernet-ledningerne til computeren, routeren og modemmet . Vip dem lidt, når du sætter dem ind igen for at sikre, at der ikke er nogen løse forbindelser.

6.

Tryk på tænd / sluk-knappen på din computer for at tænde computeren igen. Lad det starte helt.

7.

Slå modemet på igen ved at trykke på tænd / sluk-knappen eller ved at tilslutte netledningen igen.

8.

Forbind adgangen til internettet for at se om problemet er løst.

. Hvis du fortsætter med at opleve dette problem efter at have tændt netværket, skal du kontakte din internetudbyder for teknisk service, da problemet kan være på sin side.

Tips og advarsler

  • Efter at have trukket ethvert udstyr fra, vent et minut for at tillade, at elektrisk ladning spredes, inden du går videre til næste trin.
  • Hvis du forsøger at komme på internettet, og din computer registrerer et stærkt signal fra din router, men du stadig ikke har nogen forbindelse, kan det være nødvendigt at genstarte dit netværksudstyr. Genstart af dit udstyr på denne måde kaldes 'power cycling', og består af at slukke computeren, modemet og routeren, så de drev dem igen. Hvis strømcyklus ikke løser dit netværksudstyr, kan du kontakte din internetudbyder, da problemet kan være ved slutningen.