Sådan afinstalleres Gmail Mobile

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn eller tænd din telefon og fortsæt til listen over downloads eller programmer. Ofte vil forskellige telefoner gemme downloadede programmer på forskellige steder. For Blackberry skal du klikke på Valg, derefter Avancerede indstillinger og derefter Programmer. For Nokia, gå til Min egen mappe. For Samsung skal du trykke på Downloads og derefter Programmer. For Motorola skal du klikke på mappen Spil og Apps.

2.

Vælg eller fremhæv Gmail eller Google Mobile.

3.

Vælg Slet eller fjern fra listen over muligheder på din telefon. Dette bør helt fjerne programmet fra din mobile enhed. Hvis det ikke virker, er det sandsynligt, at din telefon ikke fungerer korrekt, og du bør kontakte din tjenesteudbyder.

Hvis Google Mail er blevet mere af en hæmning end en hjælp til dig på din mobil enhed, skal du ikke være bange for at slippe af med det. Gmail Mobile er tilgængelig for de fleste mobile enhedsmærker, herunder Blackberry, Nokia, Samsung og Motorola. Hver af disse enheder, vil processen med at slette Gmail Mobil være anderledes. Følg de anvisninger, der er specifikke for hvert mærke omhyggeligt.