Sådan forbedres et trådløst modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt adgangspunktet eller routeren til en central placering. Hvis din computer har svært ved svage signaler, kan det være forstyrrelser fra en række kilder.

2.

Installer en ny hi-gain-antenne. Du kan købe en antenne for mellem $20 og $200, fra september 2010. Antennen giver dig mulighed for at pege på det trådløse signal i en retning. Fjern din routerens antenne og indsæt og skru den nye antenne til porten.

3.

Download og installer opdateret software til din router. Besøg routerproducentens hjemmeside , vælg din enhed under 'Downloads' eller 'Support.' Følg vejledningen for at afslutte installationen.

4.

Udskift modemet. Kontakt en pc-supporttekniker og bed om oplysninger om udskiftning af computerens modem. Dette kan være en dyr udskiftning, især på bærbare computere.

Svage signaler kan forårsage langsom internetudvikling. Din computers trådløse modem kommunikerer med dit netværk for at betjene internetsider og give adgang til andre ressourcer. Desværre er trådløse netværk modtagelige for en række interferenser, herunder husholdningsapparater, trådløse telefoner og bygningen i din bygning. Heldigvis er der flere muligheder, der kan hjælpe med at forbedre det trådløse modem signal, der forbedrer adgangen.