Sådan tilslutter du en Windows XP-pc til flere trådløse adgangspunkter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet for trådløst netværk på proceslinjen. Det vises som en lille computerskærm. Når du ruller markøren over det, vises en tekstboks, der identificerer den som den trådløse netværksforbindelse. Klik på ikonet åbner statusboksen Trådløs forbindelse.

2.

Klik på 'Vis trådløse netværk', der findes i nederste højre hjørne af statusboksen Trådløs forbindelse. Dette vil frembringe en liste over alle trådløse netværk inden for din computer.

3.

Klik på et netværk i listen for at fremhæve det. Ethvert netværk med et lille ikon af et guld hængelås er sikret; Du skal bruge et kodeord for at få adgang til det. Ethvert netværk uden guldlåsikonet er usikret og er åbent for alle at få adgang til.

4.

Klik på 'Connect' nederst til højre for at oprette forbindelse til det valgte trådløse netværk. < / p>

Tips og advarsler

  • Adgang til usikrede trådløse netværk kan afsløre din kommunikation og din computer til aflytning og indbrud af hackere. Færdige personer med hackingsværktøjer og en vilje til at bryde loven kan muligvis få adgang til personlige data, herunder adgangskoder, brugernavne og e-mails.
  • Når du arbejder på en computer med trådløs internetadgang, kan du beslutte at bruge forskellige trådløse adgangspunkter for at finde den stærkeste forbindelse eller det hurtigste netværk. Enhver computer med trådløs kapacitet kan oprette forbindelse til flere trådløse adgangspunkter, men kun én ad gangen. En liste over tilgængelige adgangspunkter med signalstyrkemålere kan hjælpe dig med at vælge, hvilken der passer bedst til dig. Offentlige, usikrede adgangspunkter kræver ingen adgangskode eller sikkerhedsnøgle; sikrede netværk kræver en adgangskode, men din kommunikation bliver mere sikker.