Router Emuleringsprogrammer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et emulatorprogram giver dig mulighed for at oprette et duplikat af et hardware- eller softwareprogram. Denne funktion giver dig mulighed for at køre tests på systemet uden at ændre noget på kildeprogrammet eller hardware. En router er et stykke hardware, som forbinder mere end et computernetværk og giver dig mulighed for at overføre data mellem disse systemer. router emulator programmer giver dig mulighed for at teste dit router netværk.

Netværkssimulator med designer

Dette program giver dig mulighed for at efterligne både router og switch netværk. Det giver dig mulighed for at oprette simuleringer af følgende routere i Cisco Internetwork Operating System (IOS): 805, 1710, 3640, 806, 1720, 2501, 2610, 2620, 2621, 2503 og 3620. Mens de, der ønsker at tage Cisco-eksamener, generelt vil gavne fra dette værktøj kan du også bruge det til at simulere virksomhedens routere. Andre funktioner i dette program omfatter support til switch, 200 + router og korte formater. Den bruger en træk-og-slip-mulighed, som giver dig mulighed for at tilføje enheder og stik ved blot at trække dem til den rigtige placering. Netværkssimulatoren med Designer bruger også en grafisk brugergrænseflade (GUI), hvilket betyder at du kan manipulere elementer og køre kommandoer uden at skrive kode. Fra 2010 koster dette program $39,95.

NetSim

Dette et netværk og router emulator program til Cisco hardware og software netværk systemer hjælper dig også med at forstå og lære Cisco IOS rammer. NetSim giver dig mulighed for at oprette netværkspakker (grupper af oplysninger, der sendes på tværs af et netværk på samme tid); Du kan derefter sende disse oplysninger langs det simulerede netværk. Andre funktioner i dette program inkluderer evnen til at efterligne op til 47 Cisco hardware enheder, og du kan søge efter elementer, der bruger søgeord. Fra 2010 varierede omkostningerne til dette program fra $99 til $350 afhængigt af den version, du køber.

Grafisk netværksimulator (GNS #)

GNS3 giver dig mulighed for at oprette netværk og teste dem for at afgøre, om de skal er klar til at installere, på de faktiske routere. Det giver dig mulighed for at efterligne følgende systemer: Cisco IOS, Private Internet Exchange (PIX), Intrusion Prevention System (IPS), Adaptive Security Appliances (ASA) og Junos Network Operating System (JunOS). Andre funktioner omfatter evnen til at efterligne switche, herunder Ethernet, Frame Relay og Asynchronous Transfer Mode (ATM). Dette gratis program fungerer under open source-metoden, hvilket betyder at du kan dele og bruge det uden at betale et licensgebyr.