Sådan FTP til en Xbox fra en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Køb FTP-software og start Xbox

1.

Download FileZilla FTP-software ved at klikke på 'Download FileZilla Server' og vælg 'FileZilla\_Server-0\_9\_36.exe' (se Ressourcer). Installer på din computer. Start din Xbox til instrumentbrættet.

2.

Gå til indstillingerne for instrumentbrættet og sæt 'Statisk forbindelse' til 'Fra'. Bemærk din Xbox IP-adresse. Gem og genstart din Xbox.

3.

Slut computeren til din Xbox med et CAT5 Ethernet-kabel.

4.

Åbn FTP-programmet på din computer. Gå til 'File' og 'Tilføj en IP-adresse for at oprette forbindelse til.' Tilføj din Xbox IP-adresse. Indtast '21' i port. Sørg for, at adgangskoden og brugernavnet er sat til små bogstaver 'xbox'. Klik nu på 'Connect.'

5.

Når du har tilsluttet din computer, vil harddisken være på venstre side og din Xbox-harddisk på højre side. Du kan trække og slip filer fra din computer til din Xbox og omvendt.

File Transfer Protocol (FTP) fra din computer til din Xbox kan være nyttig, når du ofte overfører filer. File Transfer Protocol overfører dine filer langs et CAT5 Ethernet-kabel ved dataoverførselshastigheder, der er meget hurtigere end at skulle brænde en cd / dvd, der indeholder et Xbox-billede. Brug af en Ethernet-kabeloverførselsmetode hjælper også med at forhindre brændende fejl. Brug af denne metode sikrer også en måde at gendanne din Xbox i tilfælde af systemfejl.