Sådan scannes med en Canon MX700 på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning til første gang

1.

Kontroller, at enheden ikke er tilsluttet, og sæt derefter installationsdisken, der fulgte med enheden. Klik på 'Kør Msetup4. Exe ', når dialogboksen' AutoPlay 'vises.

Klik på' Fortsæt 'og klik derefter på' Easy Install. 'Klik på' Installer 'og derefter' Ja '.

3.

Klik på 'Indstil printeren og computeren til netværksbrug' og derefter 'Næste'. Tilslut printeren og tænd den. Klik på 'Næste' i dialogboksen Setup Preparations. Klik derefter på 'Check Wired LAN Connection.' Klik for at 'Automatisk' indstille LAN-indstillinger, 'klik derefter på' Næste 'og' Næste 'igen. Klik på 'Udfør' og derefter 'Næste'. Udfyld 'Brugerregistrering', hvis du ønsker det, og klik derefter på 'Afslut' for at afslutte installationen. Udstød cd'en og genstart computeren.

Opsætning af ekstra computere

1.

Indsæt cd'en i en anden computer og gentag trin 1 og 2 ovenfor. Sørg for, at enheden ikke er tilsluttet, og indsæt derefter installationsdisken, der fulgte med enheden. Klik på 'Kør Msetup4.exe', når dialogboksen 'AutoPlay' vises.

2.

3.

Vælg 'Automatisk' og derefter 'Næste' og vælg derefter Pixma MX700 fra listen. Klik på 'Næste' og derefter 'Afslut'. Klik på 'Næste' og registrer derefter enheden, hvis du vil. Klik på 'Afslut'. Gentag disse trin på alle andre computere. Du kan nu scanne og udskrive ved hjælp af MX700 som om den var tilsluttet direkte til din egen computer.

Hvis du vil scanne med Canon Pixma MX700 via et netværk, skal du først indstille enheden som netværksprinter og scanner. Når du er konfigureret, skal du kunne få adgang til enheden fra andre netværksenheder og bruge den til at udskrive og scanne, når det er nødvendigt. Dette er nyttigt, hvis du vil dele enheden på mange computere, som den ikke er direkte forbundet til. Dette giver dig mulighed for at have en enhed i et hus eller en lille virksomhed, hvor ellers du vil have brug for flere enheder.