Sådan slettes flere trådløse forbindelser i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Deaktiver firewall og fjern trådløse enheder

1.

Deaktiver Windows-firewall ved at klikke på 'Start' -menuknappen og derefter klikke på 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på 'Windows Firewall' i kontrolpanelet og vælg derefter 'Off'. Klik på 'OK'.

Klik på 'Start' knappen, højreklik derefter på 'Denne computer' og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Hardware', og klik derefter på knappen 'Enhedshåndtering'.

3.

Dobbeltklik på 'Netværksadaptere' for at udvide den. Højreklik på ethvert trådløst netværk, der ikke er fysisk installeret på din computer, og vælg 'Uninstall.'

Slet trådløse forbindelser i Windows XP

1.

Klik på knappen 'Start', og vælg derefter 'Kontrolpanel.'

2.

Dobbeltklik på ikonet 'Netværksforbindelser'.

3 .

Højreklik på en af ​​de trådløse netværkstilslutninger, du vil fjerne, og klik på 'Slet'. Klik på 'OK' for at bekræfte. Gentag for alle uønskede trådløse netværkstilslutningsikoner.

Slet trådløse forbindelser i Windows Vista

1.

Klik på 'Start' -knappen, og vælg derefter 'Kontrolpanel .

2.

Dobbeltklik på ikonet 'Netværk og internet' og dobbeltklik derefter på 'Netværks- og delingscenter'.

3.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser' i venstre kolonne af vinduet.

4.

Højreklik på en trådløs netværksforbindelse, du vil have at fjerne, og klik derefter på 'Slet'. Klik på 'OK' for at bekræfte sletningen. Gentag alle uønskede trådløse netværkstilslutningsikoner.

Slet trådløse forbindelser i Windows 7

1.

Klik på 'Start' -knappen og vælg derefter 'Control Panel. '

2.

Dobbeltklik på' Netværk og Internet ', og dobbeltklik derefter på' Netværks- og delingscenter. '

3. < / p>

Klik på indstillingen 'Skift adapterindstillinger' i venstre side af vinduet.

4.

Højreklik på en uønsket trådløs netværksforbindelse og klik 'Slet'. Klik på 'OK' knappen for at bekræfte. Gentag for at fjerne alle ikoner for uønsket trådløs netværksforbindelse.

Tips og advarsler

  • Fjern ikke en trådløs netværksforbindelse for at forhindre, at du sletter ikonet for den aktive trådløse forbindelse. ikoner, der viser en 'Connected' status eller vise det nuværende installerede trådløse netværkskortnavn i ikonteksten.
  • Hver gang du installerer en hardwareenhed til trådløse netværk på din computer, opretter operativsystemet en ny trådløs netværksforbindelse. Hvis du installerer og afinstallerer flere forskellige trådløse netværksenheder, kan du opleve, at du har flere ikoner for trådløs netværksforbindelse, der optager plads i dit netværksforbindelsesvindue. For at forhindre forvirring bør disse ekstra forbindelsesikoner fjernes, og kun det trådløse netværkstilslutningsikon for den installerede enhed skal være.