Sådan tilføjes en IP-printer i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start', og klik derefter på 'Kontrolpanel'. Klik derefter på 'Printere og faxe.' Klik på 'Tilføj en printer' i 'Printeropgaver' rude til venstre. 'Add Printer Wizard' vises. Klik på 'Næste'.

2.

Klik på radioknappen ved siden af ​​ordene 'Lokal printer, der er knyttet til denne computer.' Fjern markeringen i feltet ud for ordene 'Find automatisk og installer min Plug and Play printer.' Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte.

3.

Klik på radioknappen ved siden af ​​ordene 'Opret en ny port:' og klik derefter på drop-pilen til højre af ordene 'Type havn' for at se en liste over havne. Vælg 'Standard TCP / IP-port.' Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte. Guiden 'Tilføj standard TCP / IP-printerport' vises. Klik på 'Næste'.

Skriv IP-adressen på den printer, du vil tilføje i næste skærm ved siden af ​​ordene 'Printernavn eller IP-adresse.' Du skriver adressen, linjen ved siden af ​​ordene 'Portnavn:' udfyldes automatisk. Klik på 'Næste'.

5.

Vælg producenten og modellen for IP-printeren, du installeres på skærmbilledet 'Installer printersoftware'. Hvis du har drivere gemt lokalt eller på en server, skal du klikke på 'Har disk' og bladre til placeringen af ​​driverne. Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte.

< p> 6.

Bekræft printernavnet, som du vil have, at det vises på netværket. Du kan ændre printernavnet i feltet 'Printernavn:'. Indstil printeren, du installerer som standardprinter ved at vælge radioknappen ved siden af ​​ordet 'Ja' under spørgsmålet 'Vil du bruge denne printer som standardprinter?' Klik på 'Næste'. Vælg alternativknappen ved siden af ​​ordene 'Do not del denne printer. 'Klik på' Næste '.

7.

Vælg radioknappen ved siden af ​​ordet 'Ja' under spørgsmålet 'Vil du udskrive en testside?' for at teste printeren med det samme. Klik på 'Næste'. Hvis ikke, vælg 'Nej' og klik derefter på 'Næste'. Klik på knappen 'Udfør' for at fuldføre guiden. Hvis du kan se din nye printer i 'Printer og fax,' har du tilføjet din nye IP-printer.

Hvis du deler en printer, der er knyttet til en anden computer, opstår der et problem: computeren skal være på hele tiden for at printeren skal fungere. Tilføjelse af en printer som en lokal printer via IP-adresse giver brugerne frihed til at udskrive, uanset om andre computere på netværket er tændt eller slukket. Hvis mere end én person anvender en lokal maskine, betyder det at tilføje en IP-printer (dvs. som en lokal printer), at alle brugere også har adgang til den pågældende printer fra den lokale maskine.