Problemer med IE Browser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internet Explorer (IE) er standardwebbrowser fundet på Windows-computere. IE har gennemgået mange opdateringer og bliver meget mere stabile end det engang var. Men browseren har stadig nogle gange fejl og fejl, der kan løses ved at udføre handlinger så enkelt som at rydde browserens cache.

Internetforbindelse

Dem, der har svært ved at få adgang til internettet eller som bemærker, at det ' s, der arbejder meget langsomt, bør kontrollere, at de har en god forbindelse. Uden en tilstrækkelig internetforbindelse er der ingen måde at få IE til at arbejde.

Browser-tilføjelser

Deaktivering af browser-tilføjelser kan nogle gange fixe IE, fordi de kan være i konflikt med browseren, især når der bruges for mange add-ons samtidigt, ifølge Microsoft. Installation af en add-on-manager kan hjælpe problemet ved at tillade brugeren kun at aktivere tilføjelser, når de er nødvendige.

Nulstil browser

Nulstil IE tilbage til standardindstillinger kan fortryde eventuelle ændringer, der kan forårsage problemer med browseren.

Trojanske heste

Microsoft har et værktøj til fjernelse af skadelig software, der kan fjerne software og vira forårsage problemer med browserne is. Nogle kapere forsøger at overtage IE og direkte webbrugere til ondsindede websteder, ifølge Microsoft. Når du forsøger at fjerne disse såkaldte trojanere, kan indstillingerne på IE blive ændret og skal gendannes til standardværdien.

Opdatering

IE skal opdateres regelmæssigt for at sikre, at den kan fungere sammen med andre browsere, ifølge Microsoft. Opdateringer kan løse almindelige fejl.

Cache

Når en IE-bruger får en fejlmeddelelse 'Siden ikke kan vises', 'Red' X 'eller' View, Source Doesn 't arbejde', skal cachen nogle gange være tømmes. Gå til 'Værktøjer', 'Internetindstillinger' og derefter fanen 'Generelt'. Klik på 'Slet filer', som vil slette alle de gemte filer i cachen. Vælg 'Slet alle offlineindhold' ifølge Microsoft. Størrelsen af ​​internetbufferen skal reduceres til under 100 MB for at forhindre dette problem igen. Hvis index.dat-filen er korrupt, kan dette problem ikke løses uden at gå ind i Windows DOS og geninstallere indekset. datasystemet.

Firewall

Firewalls, der er placeret på den maksimale sikkerhedsindstilling, tillader ikke, at internettrafik kommer via computeren, hvilket får IE til at vise en fejlmeddelelse. Firewallen skal sænkes til en mindre sikkerhedsindstilling. Selvom maksimal firewall-sikkerhed vil gøre det næsten umuligt for a brugeren har adgang til internettet, kan internettet ikke rigtig bruges uden i det mindste en sikkerhedsrisiko.