Sådan fejlfindes en NetGear WPN824V3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at dine Ethernet-kabler fra router til modem og computer til router er sikkert tilsluttet. Internet (i) og LAN (4) portlygterne på routerens overflade bliver grøn, når kablerne er korrekt tilsluttet.

2.

Sluk for og tag modemet, routeren og computeren i den rækkefølge. Unplugging fra en strømkilde kan hjælpe med at nulstille udstyret, rydde eventuelle fejl, der måtte opstå, når enhederne blev tilsluttet.

3.

Tilslut og tænd modemet. Vent til forbindelseslyset forbliver stabilt.

4.

Tilslut og tænd routeren. Vent omkring et minut. Kontroller, at testlyset (- /) tændes og derefter slukket. Hvis dette lys forbliver tændt, er der et problem med routeren, som du måske ikke kan reparere. Kontakt Netgear support.

5.

Tilslut og tænd computeren. Prøv at oprette forbindelse til internettet.

6.

Gendan fabriksindstillingerne til routeren, hvis du stadig ikke kan tilslutte. Tryk på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​routeren. en papirclips. Hold knappen nede i 20 sekunder, slip og vente på, at routeren nulstilles.

7.

Udfør startopsætningen på routeren ved hjælp af den smarte guiden på Netgear s installation cd.

Tips og advarsler

  • Smart wizard-opsætningen kan kun udføres med Microsoft Windows.
  • Kontroller, at din computer er konfigureret til at opnå en IP-adresse.
  • Routeren kan installeres uden en cd.
  • Sluk aldrig routeren, eller forsøg at tilslutte efter nulstilling af den, indtil routeren nulstiller sig helt .
  • Netgear WPN824v3 trådløs router arbejder med højhastigheds-internetforbindelser. Det skaber et fælles internetadgangspunkt til et hjem eller lille kontor. Ideelt set er WPN824v3 designet til nem opsætning og brug. Men 'simpel opsætning' lykkes ikke altid som planlagt. Der kan opstå problemer, der kræver en fejlfinding.