Sådan fejlfindes en internetforbindelse med en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér alle kabler og ledninger, der er tilsluttet din router, modem og computer for at finde ud af, om de sidder sikkert på plads, og prøv igen at oprette forbindelse til internettet.

2.

Genstart computeren og forsøg at genoprette forbindelse til internettet.

3.

Sluk for routeren ved at trykke på tænd / sluk-knappen og tænd den igen. Prøv igen at etablere internetforbindelsen.

Tag stikket ud af stikkontakten og vent 30 sekunder, inden du sætter den i igen. Prøv også at tage stikket ud af stikkontakten adapter fra stikkontakten, sæt den i igen, og prøv derefter at oprette forbindelse til internettet igen.

5.

Klik på 'Start' og skriv derefter 'Kommandoprompt' i søgefeltet. Klik på genvejstasten for kommandoprompt. Skriv 'ipconfig' i kommandoprompten og indtast derefter 'ipconfig / release' og 'ipconfig / renew.' Luk kommandoprompten.

Tips og advarsler

  • Prøv at afbryde dit ethernet-kabel fra din router og genforbinde ethernet-kablet direkte til dit modem. Dette vil hjælpe med at afgøre, om det er et problem med din internetudbyder.
  • Hvis din internetforbindelse ikke opretter forbindelse, eller hvis du oplever intermitterende forbindelse, skal du finde ud af problemet ved at følge nogle få almindelige procedurer. Langt størstedelen af ​​internetforbindelsesproblemer opstår, når en router har brug for en hurtig genstart på grund af overophedning. For at løse problemet er den bedste metode at fjerne router og give den 30 sekunder til 1 minut at afkøle. Andre tilfælde kan kræve forfriskning af routerens internetindstillinger.