Sådan tilsluttes to Dell Dimension Computers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut de to computere ved at tilslutte den ene ende af crossover-kablet til hver computers Ethernet-port.

2.

Åbn 'Start' -menuen på en af ​​computerne, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

3.

Klik på 'Netværk og internet' inden for kontrolpanelet, og klik derefter på 'Netværk og Deling. '

4.

Dobbeltklik på ikonet mærket' Uidentificeret netværk ', og klik derefter på informationslinjen øverst i vinduet, der vises. linjen vil føre dig til skærmbilledet Network Discovery og File Sharing. Indtast computeradministratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

5.

Vælg indstillingen mærket 'Tænd netværksopdagelse og fildeling, 'Vælg derefter' Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk. '

6.

Gentag denne proces på den anden Dell Dimension-computer. Når dette er gennemført, Du kan dele mapper mellem computere ved at højreklikke på en mappe og vælge indstillingen 'Deling'. Den anden com Du kan få adgang til puter fra skærmen 'Netværk', som er tilgængelig ved at klikke på 'Computer' fra menuen 'Start' og derefter klikke på 'Netværk' i venstre sidepanel.

Tips og advarsler < / h4>

  • Mange crossover kabler vil blive mærket med ordet 'Crossover' på kabelens afskærmning. Crossover kabler kan købes i de fleste computer butikker og hos mange big-box forhandlere.
  • Hvis du har to Dell Dimension-computere, som du gerne vil oprette forbindelse til, men intet netværk, der skal oprette forbindelse til, kan du forbinde computere med et crossover-kabel. Et crossover-kabel svarer til et Ethernet-kabel, men det er designet til at tillade to computere at forbinde direkte uden en router. Med de to Dell Dimension-computere tilsluttet, kan du hurtigt og nemt overføre filer og mapper mellem de to maskiner.