Sådan skjuler du en intern IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en anonym proxyserver. Abine, Anonymizer.com, Hide IP NG, GhostSurf, TOR og andre, er alle proxyservere. I stedet for at du og din computer forbinder direkte til et websted, fungerer proxyserveren som en anonym 'go-between'. Denne type tjeneste identificerer sig ikke som en proxyserver, når den forbinder online. Ingen ved, at du bruger det. Det skjuler automatisk din IP-adresse fra alle. Mange proxyservere er gratis, selv om nogle opkræver et mindre gebyr.

2.

Download og installer den IP-skjulingssoftware, du har valgt at bruge på din computer. Klik på ikonet for softwareinstallation og kør installationsprogrammet, der starter automatisk, efter at du har klikket på ikonet. Installatøren vil spørge dig, når den er færdig.

3.

Start IP-skjul applikationen ved at klikke på ikonet på skrivebordet. Åbn filen 'læs mig' for at gøre dig fortrolig med softwareens funktioner og hvordan du konfigurerer præferencer til brug.

4.

Konfigurer IP-skjulprogrammets præferencer. Gå til menulinjen i det softwareprogram, der er åbent. Vælg 'File' og rul ned til 'Preferences.'Et vindue med præferencer åbnes med fabriksindstillede standardvalg. Vælg de ønskede standardindstillinger, eller deaktiver indstillinger fra standardindstillingen, du ikke vil have. Når du er færdig, klik på 'Gem'.

5.

Genstart din computer. Adgang til internettet. Din interne IP-adresse er nu helt skjult.

En Internet Protokal (IP) adresse er en række numre, der er tildelt til din computer af dit computernetværk eller internetudbyder. Din IP fortæller verden hvem og hvor du er. Det kan være, at du ikke vil have, at virksomheder opsamler disse oplysninger til markedsføringsformål. At gemme din IP-adresse er let og lovligt ved hjælp af en 'High Anonymity Proxy Server' -tjeneste.