Hvordan man interagerer med brugere af Dragon, der naturligvis taler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tal med dine venner, familie, kolleger og naboer og spørg dem, om de bruger Dragon Naturally Speaking (DNS). Du kan blive overrasket over, hvor mange mennesker bruger programmet i deres erhverv, hvor typing er en nødvendighed, eller de kan kende nogen, der gør.

2.

Spørg folk i dine online grupper hvis de bruger DNS. For eksempel hvis du er freelance skribent eller arbejder hjemme via internettet, er du sandsynligvis medlem af et online opslagstavle, der deler tips og teknikker om at arbejde online. Hvis du finder medlemmer, der bruger DNS-softwaren, kan du interagere med disse mennesker og hente ideer og tips fra dem.

3.

Deltag i online grupper, som Workplacelikehome.com og Ratracerebellion.com; mange af medlemmerne arbejder hjemme, og du vil finde mange brugere, som du kan interagere med for at diskutere softwaren.

4.

Ring til fabrikanten af ​​Dragon Naturally Speaking på 781-565 -5000. Bed en repræsentant om at lede dig til et websted, hvor grupper diskuterer softwaren. Han vil være glad for at hjælpe dig med at finde en brugergruppe. Webstedet har ingen brugergruppe, men firmarepræsentanter leder dig til nogle, der vedrører dit eget erhverv.

5. Tal med folk, der tjener andre med handicap eller gå til en online hjemmeside, som du ofte har, hvis du har et handicap.Du vil sandsynligvis finde brugere med visse typer handicap, er helt bekendt med DNS-softwaren. Andre gode steder at ringe er United Way og Salvation Army kontorer nær din by, da de vil være i stand til at henvise dig til online fora, hvor folk diskuterer at håndtere deres handicap ved at bruge software som DNS.

Tips og advarsler

  • Giv aldrig din personlige oplysninger, f.eks. socialsikringsnummer, fødselsdato eller hjemmeadresse til personer inden for et onlineforum.
  • Dragon Naturally Speaking er et voice recognition system, som du bruger sammen med din computer. Det er en glimrende måde at øge produktiviteten på, hvis du er en langsom typist eller lider af en igangværende eller midlertidig lidelse, som f.eks. Karpaltunnelsyndrom eller en brudt arm. Softwaren typer e-mails, dokumenter og anden korrespondance tre gange hurtigere end de fleste mennesker kan skrive. Selv om Dragon Naturally Speaking er relativt nemt at bruge og installere, er der mange tips, som erfarne brugere kan dele med begyndere med at bruge dette produkt effektivt.