Sådan fejlfindes HP Presario 2100 Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Problemer med trådløs 802.11 kommunikation-netværkskort

1.

Kontroller, om det trådløse indikatorlampe lyser. Notebooks, der indeholder Bluetooth-funktioner, skal også have trådløs 802.11-kommunikation tændt.

2.

Kontroller, at du bruger de korrekte SSID- og kanalindstillinger. SSID er følsom.

Kontroller, at du er inden for rækkevidde af et adgangspunkt (hvis du bruger en infrastrukturforbindelse) eller inden for rækkevidde af en anden trådløs notesbog ( for Ad hoc-forbindelser).

4.

Kontroller, at din notesbog er tildelt en IP-adresse, hvis du opretter forbindelse via et adgangspunkt. Hvis subnetmasken til din trådløse forbindelse er 255.255.000.000, tildelte netværksserveren ikke en IP-adresse til din notesbog. Udgivelse og fornyelse af IP-adressen skal løse problemet; eller du skal muligvis genstarte adgangspunktsenheden.

Problemer med forbindelse til en anden notesbog

1.

Kontroller, at den notesbog, du forsøger at kommunikere med via Netværket er korrekt forbundet og kommunikerer med netværket.

2.

Vent et par minutter, og tryk på F5 for at opdatere listen over notebooks på netværket, efter at verificeringen af ​​den bærbare computer er sluttet til netværket.

Vælg 'Start', 'Søg' og 'Notebooks eller People' for at finde notebook'en på det bestemte netværk, du forsøger at få adgang til.

Kan ikke oprette forbindelse til en bestemt notesbog på netværket.

1.

Kontrollér, at notebook'en er korrekt forbundet til netværket.

2.

Kontroller, at din TCP / IP-opsætning er korrekt ved at vælge 'Start', 'Kontrolpanel' og 'Netværksforbindelser.'

3.

Vent et par minutter, og tryk på F5 for at opdatere listen over notebooks på netværket.

Tilslutning til netværket er langsom

1.

Kontroller, om du kan være i en er a med mere end et trådløst LAN. LAN'erne kan interferere med hinanden.

2.

Flyt din notesbog tættere på adgangspunktet (infrastrukturforbindelse) eller anden trådløs notesbog (Ad hoc-forbindelse). Du kan være uden for rækkevidde eller langt inden for rækkevidde for effektiv højhastighedskommunikation.

3.

Vent nogle få minutter, og tryk på F5 for at opdatere listen over notebooks på netværk, når du er inden for rækkevidde.

Find ikke Bluetooth-enheder

1.

Kontroller, at det trådløse indikatorlampe lyser, og at Bluetooth-kommunikation er tændt. Vælg 'Start', 'Alle programmer', 'Hjælpeprogrammer', 'Trådløs konfiguration' og klik på Bluetooth-knappen, hvis den ikke er valgt. Hvis der ikke vises nogen Bluetooth-knap, understøtter din notesbog ikke Bluetooth-kommunikation.

2.

Kontroller, at den Bluetooth-enhed, du forsøger at kommunikere med, er tændt. Nogle Bluetooth-telefoner og andre enheder skal specifikt indstilles til detektion og kan detekteres af andre enheder i kun korte perioder.

3.

Opdater listen over Bluetooth-enheder ved at vælge Bluetooth-ikonet i proceslinjen, vælg derefter 'Bluetooth' og 'Søg efter enheder' i menulinjen.

Tips og advarsler

  • Det er rådes til, at du har din brugervejledning eller referencevejledning tilgængelig, når du fejler din netværksforbindelse.
  • HP Compaq Presario 2100 har et 54g trådløst netværkskort og er kompatibelt med 802.11b og 802.11g. Den trådløse HP-Compaq-konfiguration blev designet til at fungere sammen med Windows XP. Både referencevejledningen og brugervejledningen indeholder fejlfindings tjeklister. Det anbefales, at du først bestemmer, at netværkskommunikationsproblemet ikke involverer netværkskortet selv, adgangspunktet eller internetudbyderen, før du fejler netværksindstillinger.