Sådan opsættes en 2Wire trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut 2Wire Wireless Router-ledningerne til dit internetmodem ved hjælp af en Ethernet-kabel. Tilslut Ethernet 's netledning. Se routeren' s brugsanvisning for at få vist, hvordan du forbinder Ethernet - ledningerne til og fra routeren, hvis routeren ikke tilsluttes. Kontroller, at lysene er tændt med routeren og dit internetmodem.

2.

Åbn en webbrowser og bliv besøg for at besøge http://192.168.1.254/ eller http : //gateway.2wire.net/ for at få adgang til 2Wire standardindstillingerne. Fra velkomstsiden-menuen kan du se alle routerens tilgængelige indstillinger.

3.

Klik på 'Hjemmenetværk' for at få vist hovednetværksindstillingerne.

4.

Vælg 'Rediger indstillinger' under afsnittet 'Status overblik' på højre side af skærmen.

5.

Skift dit trådløse navn til noget, der passer til dit netværk. Du kan også tilføje et trådløst sikkerhedsadgangskode fra denne indstillingsside. Tilføjelse af et kodeord forhindrer uønsket adgang fra ukendte brugere.

6.

Vælg 'Gem' nederst på sikkerhedssiden, når dine indstillinger er færdige. Din nye 2Wire trådløse router vil ikke blive indstillet til dit hjemmenetværk.

Brug af en trådløs trådløs router med din nuværende internetforbindelse giver mulighed for flere forbindelser uden at bruge mere end en Ethernet-kabel til at forbinde. Trådløse routere skal forbinde med hovedmodemet til din internetforbindelse for at overføre dataene til dine andre computere. Opsætning af en 2Wire trådløs router er næsten ikke anderledes end noget andet mærke af trådløse routere og kræver lidt teknisk færdighed.