Sådan deler du en netværksprinter på Windows Vista med en Windows XP Pro-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel' i menuen. Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter'.

2.

Klik på 'Tænd printerdeling' i afsnittet 'Printerdeling' Ansøge.' Dette aktiverer evnen til at dele printere på din Vista-computer.

3.

Klik på 'Password protected sharing' i listen over muligheder. Tilføj et kodeord til printeren, hvis du kun vil have folk, der har adgangskode til at oprette forbindelse til printeren. Dette er en valgfri del af delingen af ​​dine printere.

4.

Klik på 'Anvend'. Hvis du ikke er logget ind som administrator, åbnes en dialogboks for din administratoradgangskode til computeren.

Windows-operativsystemet giver dig mulighed for at dele printere på tværs af dit lille eller store netværk. Windows Vista kan dele en printer med en Windows XP-operativsystemcomputer, så du behøver ikke opgradere alle computere til det samme operativsystem for at dele printere eller mapper. Deling af printere i Vista tager kun et par trin, og efter at printeren er delt, kan du oprette forbindelse fra ethvert andet Windows-operativsystem.