Sådan udskiftes en BNC-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern bagmøtrikken fra BNC-stikket og skub det ned i kablet. Fra forsiden af ​​stikket skal du fjerne vaskemaskinen, hylsen, bagisolatoren, pin og frontisolatoren.

2.

Placer den nye møtrik over enden af ​​koaksialkablet. Indsæt vaskemaskinen og pakningen.

3.

Sæt isoleringsstøvlen over ende af ledestiften. Sæt stikket over stiften, indtil det glider mellem fletningen og isoleringen ved siden af ​​stiften. Tilslutningsstiften og tønde bør ikke røre.

4.

Sæt krympekragen over kabelens ende, indtil den er justeret med akslen på tønderstikket.

5.

Sæt BNC-kablet og krympekragen ind i crimperen. Tryk forsigtigt med dine hænder for at krympe BNC-stikket. Når den er færdig korrekt, skal den øvre krave bevæge sig frit rundt om centralstiften.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du køber den korrekte type BNC-stik til dit kabel og projekt. Tilslutningerne er tilgængelige i forskellige Ohm-specifikationer og ikke alt arbejde ombytteligt.
  • BNC (Bayonet Neill-Concelman) -stikkene bærer lyd- og videosignaler. For en tid blev forbindelserne også brugt i lokalnetværk til at transportere computersignaler på mindre netværk. For at udskifte et BNC-stik skal du afmontere det gamle stik og geninstallere med reservedele. Den enkle procedure kræver specialiserede værktøjer til at sikre, at BNC-forbindelserne er sikre og korrekt krympede.