Hvad er en sammenkoblet VoIP?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

FCC bruger udtrykket 'sammenkoblet VoIP' til at beskrive VoIP-tjenester, der: aktiverer realtid, tovejs talekommunikation; kræver en bredbåndsforbindelse fra brugerens placering, kræver internetprotokolkompatibelt udstyr eller tillader brugere generelt at modtage opkald, der stammer fra det offentlige telefonnet og afslutte opkald til det offentlige telefonnet.

Funktion < / h2> Interconnected VoIP, som defineret af FCC, fungerer ved at placere en adapter mellem en internetforbindelse og en telefonlinje. Det kan også fungere ved at bruge en særlig VoIP-telefon, der kan tilsluttes direkte til en bredbåndsinternetforbindelse.

Overvejelser

Mange sammenkoblede VoIP-tjenester tillader brug fra flere steder. For eksempel, hvis et hotelværelse tilbyder bredbåndsinternet, vil mange sammenkoblede VoIP-tjenester give folk mulighed for at foretage opkald på samme måde som de ville i deres eget hjem. Voice over Internet Protocol, eller VoIP, gør det muligt at overføre lydsignaler digitalt via internettet til en anden computers arbejdsstation eller telefon. Interconnected VoIP er et udtryk støttet af Federal Communications Commission.