Sådan opdateres alle registreringsmuligheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Skriv 'regedit' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette åbner registerredigeringsværktøjet til computeren.

2.

Højreklik på hovedregistermappen i venstre side af vinduet. Vælg 'Tilladelser' for at åbne en Windows-tilladelsesredaktør.

3.

Klik på knappen 'Avanceret'. Dette åbner et sekundært vindue. Klik på fanen 'ejer'. I afsnittet 'Change owner to,' skal du vælge en bruger fra listen. Dette giver brugeren fuldstændige tilladelser på registreringsdatabasenøglen.

4.

Klik på 'OK' for at gemme ændringerne. Klik på 'OK' igen for at lukke hoved tilladelsesvinduet. Genstart computeren for ændringerne træder i kraft.

Windows-registreringsdatabasen indeholder alle brugerens indstillinger og computerens hardwarekonfigurationer. Hvis du geninstallerer operativsystemet eller skal give tilladelser til en anden bruger, giver Windows dig mulighed for at indstille tilladelser ved hjælp af registreringsdatabase-grænsefladen. Denne grænseflade giver dig mulighed for at indstille tilladelser for hele registreringsdatabasen, eller du kan indstille tilladelser på individuelle nøgler. Dette er en fordel for en netværksadministrator, der ønsker at give brugerne tilladelser til at ændre nogle indstillinger på computeren.