Sådan skjuler værtsnavnet og IP-adressen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find IP

1.

Flyt markøren til nederste højre side af computerskærmen og find ikonet, der ligner en computer, der sidder på en guldlinje med en kloden bag den. Hold musen over dette ikon for at se din IP-adresse til din tjenesteudbyder (vært). IP'en vil være en række tal.

2.

Besøg en IP-afslørende hjemmeside (se Ressource 1). Denne hjemmeside vil afsløre din computers IP-adresse samt din placering - by, stat, postnummer, breddegrad og længdegrad - samt hvilken type internetforbindelse du har. De ovennævnte oplysninger er baseret på din vært IP, ikke computerens IP. Din IP-adresse vises så snart du besøger hjemmesiden, så der er ikke behov for yderligere arbejde.

3.

Skriv begge IP-adresser til dine poster. Når du har fået en IP-proxy, vil værts-IP'en ikke ændre sig i hjørnet på dit skrivebord, men din computers IP vil.

Download et Privoxy-program

1.

Find et pålideligt anonyme server proxy program. Programmer som Tor / Privoxy, som er gratis at downloade og bruge, og Easy-Hide-IP, som er en tre dages prøve og kan købes til et engangsgebyr, er virusfri og nem at bruge. Andre programmer som IP Hider, en tre dages prøve, der også kan købes til et engangsgebyr, og CyberGhost VPN, som er gratis at downloade, men du skal betale for at have opdateret, tilbyde online anonymitet og slet dine spor fra mange hjemmesider, du har besøgt.

2.

Download det program du ønsker. Følg instruktionerne på skærmen for det program, du downloadede for at sikre, at din program uploads korrekt.

3.

Slå privatprogrammet til efter anvisningerne på skærmen, når du har åbnet programmets hovedmenu. Tor og CyberGhost VPN har trinvise vejledninger, der hjælper dig med at konfigurere IP-masken, så det er ikke et problem at indstille programmerne korrekt.

Testning af Privoxy-programmerne

1 .

Åbn privoxy-programmet for at se, om du er online og bruger programmet. For eksempel, med Tor, bliver dit ikon grønt, hvis programmet fungerer korrekt og gul, hvis du er afbrudt fra netværket. IP Hiders kort er blå, når du er tilsluttet og gul, når du ikke er. Vær opmærksom på ikonerne og kortene for at sikre, at programmet virker for dig.

2.

Flyt markøren til nederste højre hjørne af skrivebordet og find ikonet, der ligner en computer over en gul bjælke. Hold musen over ikonet for at se om værts IP'en er den samme som den tidligere. IP-adressen bliver det samme.

3.

Besøg en IP-afslørende hjemmeside igen for at se din IP-adresse. IP'en skal afvige fra den oprindelige IP-adresse, du tidligere skrev ned. vises under IP-adressen for at se, om din placering er ændret. Hvis den ændres, maskeres din IP-vært også, selvom den ikke viser, at den er i hjørnet på skrivebordet. Du har hidtil skjult begge IP-adresser.

< p>

Tips og advarsler

  • Kontroller, om din IP-adresse er anderledes, hver gang du logger på internettet. Hvis din IP-adresse vender tilbage til din oprindelige IP på en IP -placeringen e, du skal genoprette dit privatnetværk.
  • Hvis din IP ikke ændrer sig, når du downloader programmet, skal du muligvis ændre dine sikkerhedsindstillinger for at få programmet til at fungere. Du skal måske afinstallere og geninstallere programmet for at få det til at fungere.
  • Download ikke og brug mere end et privatprogram. Programmerne annullerer hinanden, og du vil ikke modtage det privatliv, du ønsker.
  • Mens du kører tidevandsbølgerne af webinformation, ønsker internet surfere anonymitet for at beskytte sig mod identitetstyveri og deres computere fra sporing af cookies og hackere. Selv om du ikke permanent kan blokere din IP-adresse og værtsnavn, vil det forhindre dig i at surfe på internettet, fordi IP-adresser og værtsnavne leveres af din internetudbyder - du kan bruge en anonym serverproxy, der vil skjule din IP fra mange webservere.