Sådan synkroniseres din bærbare computer til din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til den mappe, der indeholder de filer, du vil synkronisere, og højreklik på den. Rul ned til 'Deling og sikkerhed ...' og klik på den. Mappens egenskabsdialog fremkommer med fanen 'Deling' allerede valgt.

2.

Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne mappe på netværket' under 'Netværksdeling og sikkerhed '. Marker afkrydsningsfeltet ud for' Tillad netbrugere at ændre mine filer. 'Dette giver dig mulighed for at se mappen og dens indhold gennem netværket samt opdatere indholdet.

3.

Klik på knappen 'OK' nederst i vinduet. Du skal færdiggøre denne proces på alle computere, du vil synkronisere filer med.

4.

>

Udfør guiden Netværkskonfiguration, hvis den starter automatisk. Sørg for at vælge et passende navn til din computer, der vises på netværket, i vinduet 'Giv dette navn en beskrivelse og et navn', og sørg for at 'Drej på fil og printerdeling 'er valgt i vinduet' Fil og printerdeling '.

5.

Gå ind i' Mine netværkssteder 'og rul til, indtil du finder mappe på stationære computeren t hat du ønsker at få adgang til. Dobbeltklik på mappen for at åbne den og vise dens indhold. Find den samme mappe på din bærbare computer og dobbeltklik på den for at åbne den og vise dens indhold.

6.

Træk de filer, du vil opdatere fra mappen på din bærbare computer til mappen på din stationære computer, som du lige har åbnet gennem 'Mine netværkssteder'. Alle filerne kopieres og synkroniseres til stationære computere med de nyeste versioner fra din bærbare computer.

Synkronisering af filer på din bærbare computer med de samme filer på din stationære computer giver dig mulighed for at arbejde både hjemme og på farten, mens du har den samme version af filer på begge steder. Når du er færdig med at arbejde på en computer, kan du synkronisere alle de ændrede filer med den anden computer, og de vil både være opdaterede og klar til at gå. Filsynkronisering kan gøres nemt i Windows ved hjælp af den indbyggede funktion, der hedder simpel fildeling.